Tromsø Fjordcruise

Bestill billetter her

Reis med oss på vår hybridelektriske båt og opplev uberørt natur og rikt dyreliv, fra fisken i vannet til fuglene på himmelen over oss. Gå i land i en lokal fiskerlandsby og lær om tradisjonene og livsstilen til mange norske kystbyer.

Takket være vår hybridelektriske motor er det minimalt med støy og vibrasjoner som forstyrrer naturen og det marine livet. Vi har en undervannsdrone vi senker ned i vannet på mange av turene våre for å vise livet under havoverflaten. Målet vårt er å bringe deg nærmere dyrelivet og det spektakulære norske kystlandskapet.

Om bord i båten kan du kjøpe noe å drikke og spise mens du nyter utsikten. Våre varme innendørslounger med panoramavinduer gir deg fantastisk utsikt over det episke kystlandskapet. Cruise lydløst forbi snøkledde fjell og landemerker som Iskatedralen.

Våre vennlige guider vil dele historier og kunnskap om lokal kultur, historie og natur mens de speider etter dyreliv. Noen ganger ser vi sel, delfiner, ørn eller andre sjøfugler. Med undervannsdronen vår vil vi utforske den skjulte verden under havoverflaten.

Oversikt

Varighet : 5 timer 30 minutter
08:00 - 13:30

Sted eller møteplass

Viktig informasjon

Møtetid og sted

07:45 utenfor Clarion Hotel The Edge, Kaigata 6, Tromsø.

Klær og utstyr

Vær og temperatur kan endre seg fort. Flere lag med klær gir større mulighet til å tilpasse bekledningen etter værforholdene. Varmedress kan du låne av oss.

Mat og drikke

Du kan kjøpe varm drikke, varm lunsj, sandwicher og bakst i kafeen på båten.

Flere opplevelser på denne destinasjonen
Trenger du hjelp?