Trugetur

Bestill billetter her

Truger er en morsom aktivitet for hele familien. Dette fottøyet gjør det lettere å gå i dyp snø. Dette er en populær aktivitet for de som liker turgåing og løping. Med truger kan du utføre hobbyen din selv når bakken er dekket av snø.

Turen starter i Tromsø med en 50 minutters kjøretur ut til leiren vår i Breivikeidet – vårt oppholdssted for dagen. Dagens guide vil vise deg hvordan du bruker trugene. Det er lett å lære og under de rette forholdene er det en trygg aktivitet som lar deg nyte naturen og omgivelsene. Aktiviteten passer for alle som liker utendørsaktiviteter.

Hvis du ikke har med deg varme klær, kan du låne alt du trenger av oss, for eksempel en varmedress, vintersko, luer og votter. Under aktiviteten serverer vi kake med noe varmt å drikke til.

Leiren vår er utgangspunktet for mange andre aktiviteter, så du får også muligheten til å møte våre vennlige alaskahuskyer. De liker å møte nye mennesker, så du trenger ikke å være redd for å leke og kose med dem.

Oversikt

Varighet : 4 timer 20 minutter
08:15 - 08:30
08:30 - 09:20
09:20 - 12:00
12:00 - 12:50

Sted eller møteplass

Viktig informasjon

Møtetid og sted

08.15 utenfor Scandic Ishavshotel

Mat og drikke

Kaffe/te og kake er inkludert.

Klær og utstyr

Vi anbefaler å kle deg godt. Flere lag med klær gir større mulighet til å tilpasse bekledningen etter værforholdene. Varmedress kan lånes av oss.

Flere opplevelser på denne destinasjonen
Trenger du hjelp?