King Crab Safari Winter

Bestill billetter her

Snø, nordlys og kongekrabbe er et must når man er på vinterferie i Nord-Norge. På denne turen kan du kombinere alle tre hvis du har hellet med deg. Kongekrabben er ikke bare det største, men også det mest velsmakende skalldyret du noen gang har satt tennene dine i.

På dette kongekrabbe-eventyret blir du hentet på hotellet i Kirkenes (Thon eller Scandic) på din valgte avgangstid. Etter en kort tur kommer du til Snowhotel, hvor du får varme klær og vintersko som hjelper deg å holde varmen i det kalde vinterværet. Du blir deretter tatt ut på fjordisen på en slede trukket av en snøscooter for å lete etter det gigantiske beistet. Sammen med erfarne fiskere og guider drar du ut på frosne fjorden og hjelper til med å trekke krabbeteinene opp fra havdypet gjennom et hull i isen. Kanskje nordlyset vil danse over himmelen idet du tar bildet sammen med dagens storfangst?

Dagen avsluttes i et tradisjonelt naust vi har innredet til restaurant, hvor du vil nyte et ferskt kongekrabbemåltid servert på nordnorsk vis: Ren, fersk og nydelig god! Porsjonene er meget sjenerøse, så du kan være trygg på at ingen vil gå sultne fra bordet.

Oversikt

Varighet : 4 timer
09:30 - 13:30

Sted eller møteplass

Viktig informasjon

Møtetid og sted

9:30 og 13:00 og 17:00 på Snowhotel Kirkenes i Sandnesdalen, transport fra Thon og Scandic hotels.

Klær og utstyr

Vi anbefaler å kle deg i varme vinterklær. Flere lag med klær gir større mulighet til å tilpasse bekledningen etter værforholdene. Varmedress, vintersko og hjelm får du låne av oss.

Mat og drikke

På slutten av turen får du servert et STORT og deilig kongekrabbemåltid med ris, te og kaffe.

Trenger du hjelp?