Husky Safari

Bestill billetter her

Huskyene våre er født som sledehunder og er veldig ivrige etter å trekke sleden. På denne turen tar vi deg med på en 5 km lang tur langs fjorden i naturskjønne Sandnesdalen.

Bli med ut i villmarken for sjansen til å oppleve et skikkelig arktisk eventyr med hundeslede. Se den fantastiske naturen i Kirkenes-området på kloss hold. I motsetning til furuskogene i Rovaniemi i Finland, vil du i Kirkenes finne sparsomme og majestetiske arktiske landskap, med fjellplatåer, hvit tundra og lange fjorder, som er typiske for Finnmark og Nord-Norge.

Det beste av alt er at du får nyte disse naturlige underverkene uten motorstøy og bensinlukt – huskyspannet ditt vil frakte deg på den tradisjonelle og miljøvennlige måten. Våre Alaskahuskyer trenger verken drivstoff eller oppmuntring – de er født til å løpe. Huskyen er en hardfør og utholdende hund, som er avlet frem spesielt for å tåle det harde arktiske klimaet og for å kunne løpe lange avstander.

Alaskahuskyen er atleten blant hunderasene, og på en fin vinterdag kan den gå i flere timer. Og når du besøker huskygården vår, vil du innse at det ikke bare handler om kapasitet – de elsker å trekke sleden mer enn noe annet!

Oversikt

Varighet : 1 timer
09:30 - 11:30

Sted eller møteplass

Viktig informasjon

Møtetid og sted

Kl. 13:00 på Snowhotel Kirkenes, Sandnesdalen, transport fra Scandic og Thon Hotel.


Klær og utstyr

Vær og temperatur kan endre seg fort. Flere lag med klær gir større mulighet til å tilpasse bekledningen etter værforholdene.

Trenger du hjelp?