Hundekjøring i Breivikeidet

Bestill billetter her

Kjør ditt eget hundespann! Dette er en opplevelse utenom det vanlige og et must for alle som kommer til Nord-Norge.

Hundesleder har blitt brukt i århundrer i hele den arktiske regionen, for det meste til jakt- og reiseformål. Dette er en eventyrlig måte å reise på, og du får kommet tett på det arktiske dyrelivet. Aktiviteten starter med en 50-minutters kjøretur ut til basecampen vår på Breivikeidet. Ved ankomst vil du bli ønsket velkommen av vårt vennlige personale som vil gi deg litt informasjon om oppholdet. Hvis du ikke har med deg varme klær, kan du låne varmedresser, støvler, luer og votter av oss.

På basecampen har vi 84 vennlige alaskahuskyer, alle med egne navn og personligheter. Huskyene elsker å hilse på gjestene våre, så vær ikke redd for å gi dem litt kos og oppmerksomhet. Etter å ha møtt huskyene, vil dagens hundekjører gå gjennom sikkerhetsinstruksjonene våre, slik at du kan få en fantastisk opplevelse som sledefører. Du får din egen slede som du deler med en annen person, og som trekkes av 4-6 huskyer. Vi bruker omtrent 1,5 timer på sledeturen, noe som gir oss mer enn nok tid til å nyte landskapet og å bytte fører veien.

Det er avganger klokken 08:30, 10:40 og 19:30. Under kveldsturen vil du kanskje få muligheten til å se nordlyset dukke opp på himmelen.

Oversikt

Varighet : 5 timer
08:30 - 13:30
10:40 - 15:40
19:30 - 00:00

Sted eller møteplass

Viktig informasjon

Møtetid og sted

Det er avgang kl. 08:30, 10:40 og 19:30 fra Tromsø Scandic Ishavshotel.

Klær og utstyr

Vær og temperatur kan endre seg fort. Flere lag med klær gir større mulighet til å tilpasse bekledningen etter værforholdene.

Mat og drikke

Varm drikke og kake er inkludert.

Self-drive tour

Du må være ved god helse for å delta

Flere opplevelser på denne destinasjonen
Trenger du hjelp?