Dog Sledding Daytime

Bestill billetter her

Opplev en unik form for transport i Nord-Norge! Dette er en dagstur med hundekjøring gjennom et snødekt terreng omgitt av flotte fjellandskap og naturskjønne fjorder. Våre huskyer er ivrige etter å hilse på deg å ta deg med på en tur ut i ødemarken!

Du trenger ikke noen tidligere ferdigheter for å styre ditt eget huskyspann. Alt du trenger er vanlig god fysisk helse og et ønske om å prøve noe nytt. Vi henter deg i Tromsø sentrum og frakter deg til vårt villmarkssenter i Camp Tamok. Denne turen tar omtrent 75 minutter. Ved ankomst til leiren får du varme vinterklær og får grundige sikkerhetsinstruksjoner og en praktisk demonstrasjon fra guidene våre. Når du er klar, legger du ut på reisen. To personer vil dele hver slede og et hundespann. Den ene styrer sleden og den andre kan lene seg tilbake og nyte turen. Vennligst merk at hvert barn må være i følge med en voksen. Det er mulig kan bytte plass midtveis under den 12 km lange sledeturen. Avhengig av snøforhold vil vi bruke ca. 1,5 time på hundekjøringen.

Etter sledeturen får du servert et varmt måltid i en tradisjonell nordnorsk setting rundt bålet i sameteltet. Etter å ha slappet av og fått varmen i oss, tar vi bussen tilbake til Tromsø.

Merk! Barn må være minst 7 år.

Oversikt

Varighet : 7 timer
09:00 - 16:00

Sted eller møteplass

Viktig informasjon

Møtetid og sted

8:45 utenfor Magic Ice Bar, Kaigata 4, Tromsø.

Klær og utstyr

På Camp Tamok vil vi tilby varme vinterklær – varmedress, sko, lue og votter. Vi anbefaler likevel å kle deg godt. Flere lag med klær gir større mulighet til å tilpasse bekledningen etter værforholdene.

Inkludert

Transport fra og tilbake til byen. Varmedress, sko, votter, lue. Varm lapskaus og varm drikke.

Mat og drikke

Et varmt måltid er inkludert.

Restriksjoner

Aldersgrense: 7 år.

Flere opplevelser på denne destinasjonen
Trenger du hjelp?