Crab Safari by RIB Boat – Ekstra avgang

Bestill billetter her

Dette er en ekstra avgang i tilfelle den opprinnelige avgangen er fullbooket. Denne avgangen kan ikke bookes dersom avgangen klokken 13:30 ikke er fullbooket enda.

Bli med å fiske etter fersk taskekrabbe! Fiskeværet Å ligger så langt du kan kjøre inn i skjærgården i Lofoten, men vi skal dra enda litt lenger. På dette eventyret vil vår erfarne guide ta deg med ut på krabbefiske på Norskehavet, hvor du får muligheten til å beundre fjordene og Lofoten fra åpent hav.

Vi tar deg med på en rask RIB-båt for å hente krabbeteiner. Vår lokale fiskeguide kjenner disse farvannene like godt som sin egen baklomme og kan fortelle deg alt om omgivelsene og den lokale fiskekulturen. Kanskje er du heldig nok til å få øye på en norsk havørn eller noen arktiske delfiner underveis. Sammen med guiden vil du sjekke og hente opp de miljøvennlige og autentiske krabbeteinene og fylle bøttene med krabber. Etter at du har fått krabben om bord, vil du dra tilbake og ankomme fiskeværet Å akkurat slik de tradisjonelle fiskerne gjorde etter en dag på sjøen.

Når vi kommer tilbake til Å, serverer vi en enkel krabbesuppe laget av nyfanget krabbe.

Sted eller møteplass

Viktig informasjon

Møtetid og sted

11:15 ved kaien utenfor Å Rorbuer restaurant.

Varighet

11:30 - 15:00

Restriksjoner

Alle deltakere må være minst 130 cm høye.

Klær og utstyr

Vær og temperatur kan endre seg fort. Flere lag med klær gir større mulighet til å tilpasse bekledningen etter værforholdene.

Inkludert

Omtrent 1 time til sjøs på RIB-båt med en lisensiert guide. Lån av varmedress og redningsvest.

Mat og drikke

Nydelig krabbesuppe med brød og smør til blir servert på Brygga Restaurant.

Trenger du hjelp?