Arctic Truck Driving Evening

Bestill billetter her

Drømmer du om å glemme hverdagens kjas og mas? Hva med å sette deg bak rattet i en bil spesialtilpasset for snø, og suse gjennom et snødekt landskap mens nordlyset danser på himmelen over deg? Bli med på Lyngsfjord Adventure på et guidet bileventyr på Camp Tamok. Camp Tamok er vår villmarksleir som ligger en 75 minutters kjøretur fra Tromsø sentrum.

Ved ankomst til Camp Tamok tilbyr vi deg varmt vinterutstyr før tar en grundig gjennomgang av sikkerhetsinstruksjoner og gir deg praktisk demonstrasjon. Så er det bare å hoppe i bilen! Vi starter med å kjøre ca 20 km på veien før vi kjører ut på sletten med snødekte områder og utfordrende terrenget. Du vil bli overrasket over hvor lett vår artic truck navigerer gjennom snø og røft terreng. På denne turen får du sjansen til å sitte i førersetet på en artic truck og se hva den er god for! Denne opplevelsen vil garantert by på litt ekstra spenning i hverdagen!

Etter å ha kjørt gjennom snøen og parkert bilen, får du servert et varmt måltid i en tradisjonell nordnorsk setting rundt rundt bålet i sameteltet. Her kan du slappe av og få varmen i deg før du drar tilbake til Tromsø.

Merk! Hvis du kan kjøre en vanlig bil, kan du kjøre en arctic truck. Alt du trenger er et gyldig førerkort og litt eventyrlyst. Barn må være minst 7 år. Vær oppmerksom på at denne turen ikke fokuserer på å se nordlyset, men det er store sjanse for å oppleve naturfenomenet under turen.

Oversikt

Varighet : 7 timer
17:00 - 00:00

Sted eller møteplass

Viktig informasjon

Møtetid og sted

16:45 utenfor Magic Ice Bar, Kaigata 4, Tromsø.

Klær og utstyr

Ta med gyldig førerkort for å kjøre bilen. Vi anbefaler å kle deg godt. Flere lag med klær gir større mulighet til å tilpasse bekledningen etter værforholdene.

Inkludert

Transport fra og tilbake til byen. Guide. Varmedress, sko, votter, lue. Varm lapskaus og varm drikke.

Mat og drikke

Det blir servert tradisjonell lapskaus med te og vann til. Vegetariske alternativer er tilgjengelige hvis du gir beskjed på forhånd. Informer om eventuelle allergier ved bestilling.

Restriksjoner

Sjåfører må ha førerkort klasse B. Passasjerer må være minst 7 år.

Trenger du hjelp?