Å Rorbuer

Å er et av Norges best bevarte fiskevær. Her finner du både Norsk fiskerimuseum og Tørrfiskmuseet. Opplev det beste av Lofoten mens du bor i en av de gamle rorbuene med fantastiske omgivelser.

Lofoten

Lofoten Seaweed Harvesting by RIB boat

Tang er en bærekraftig og sunn matkilde, og takket være en av verdens sterkeste tidevannsstrømmer finnes det en overflod av dette i Lofoten. I samarbeid med våre partnere fra Lofoten Seaweed vil vi introdusere deg for tangens verden. Her får du sjansen til å høste tangen fra det iskalde vannet selv.

Lofoten
Priser fra
995 NOK

Seaweed Harvesting – Ekstra avgang

I samarbeid med våre partnere fra Lofoten Seaweed vil vi introdusere deg for tangens verden. Her får du sjansen til å høste tangen fra det iskalde vannet selv. Dette er en ekstra avgang i tilfelle den opprinnelige avgangen er fullbooket. Denne turen kan ikke bestilles med mindre avgangen klokken 09:00 er fullbooket.

Lofoten
Priser fra
995 NOK

RIB Excursion with Crab Fishing

Bli med å fiske etter fersk taskekrabbe! Fiskeværet Å ligger så langt du kan kjøre inn i skjærgården i Lofoten, men vi skal dra enda litt lenger. På dette eventyret vil vår erfarne guide ta deg med ut på krabbefiske på Norskehavet, hvor du får muligheten til å beundre fjordene og Lofoten fra åpent hav.

Lofoten
Priser fra
995 NOK

Crab Safari by RIB Boat – Ekstra avgang

Bli med å fiske etter fersk taskekrabbe! Dette er en ekstra avgang i tilfelle den opprinnelige avgangen er fullbooket. Denne avgangen kan ikke bookes dersom avgangen klokken 13:30 ikke er fullbooket enda.

Lofoten
Priser fra
995 NOK
Trenger du hjelp?