Hval og arktisk safari

Hvert år besøker verdens største pattedyr kysten av Tromsø. Bli med på vår dyrelivssafari for sjansen til å få øye på knølhval, spekkhoggere, nise og mer.

Tromsø
Priser fra
1395 NOK

Nordlys foto-cruise

På en stjerneklar natt i Tromsø trenger du ikke å reise langt for å observere nordlyset. Et kveldscruise er en av de mest behagelige måtene å oppleve lysene på. Mannskapet vårt vil navigere langs Tromsøs kyster mens vi jakter på nordlyset.

Tromsø
Varighet: 4t
Priser fra
990 NOK

Northern Lights Chase by Bus

Bli med på nordlysjakt! Vi kjører opptil 2,5 timer (300 km) fra Tromsø sentrum for å komme bort fra lysforurensningen og finne klar himmel.

Tromsø
Varighet: 7t
Priser fra
950 NOK

Dog Sledding Evening

Opplev en unik form for transport i Nord-Norge! Dette er en kveldstur med hundeslede gjennom et snødekt terreng omgitt av flotte fjellandskap og naturskjønne fjorder. Hvis du er heldig, vil du få se det magiske nordlyset på himmelen over deg mens huskyspannet tar deg med på en reies ut i ødemarken.

Tromsø
Varighet: 7t
Priser fra
1895 NOK

Dog Sledding Daytime

Opplev en unik form for transport i Nord-Norge! Dette er en dagstur med hundekjøring gjennom et snødekt terreng omgitt av flotte fjellandskap og naturskjønne fjorder. Våre huskyer er ivrige etter å hilse på deg å ta deg med på en tur ut i ødemarken!

Tromsø
Varighet: 7t
Priser fra
1945 NOK

King Crab Safari Winter

Snø, nordlys og kongekrabbe er et must når man er på vinterferie i Nord-Norge.

Kirkenes
Varighet: 4t
Priser fra
2300 NOK

Snowhotel Kirkenes 365

Velkommen til verdens første hotell utelukkende laget av snø og is! Vi er stolte over å ha åpent hele året, 365 dager i året! Her ankommer du et ekte vinterland. Feir bryllupsreisen, ta din kjære med på en romantisk ferie eller ta med hele familien på et fantastisk eventyr.

Kirkenes

Snøscooter-safari 2 timer

Kjenn adrenalinet stige mens du kjører snøscooter gjennom det snødekte landskapet ved Snowhotel Kirkenes! Denne totimers turen tar deg med på en uforglemmelig opplevelse gjennom det magiske landskapet over polarsirkelen.

Kirkenes
Varighet: 2t
Priser fra
2200 NOK
Trenger du hjelp?