8 tips for en bedre selfie

Å knipse en selfie når man er på eller deltar i en aktivitet ser ut til å bli mer og mer viktig for reisende. Enten du tar et bilde av deg selv eller du hjelper noen andre til å ta det perfekte bildet, er det alltid hyggelig å skape minner du kan dele med andre. Vi mener at det er viktig å være i øyeblikket, og vi anbefaler ingen å reise på vegne av sosiale medier – men uansett er det er lov å ha det litt gøy. spennende bakgrunn. Under har vi satt sammen en liste med åtte tips du kan bruke til å perfeksjonere din neste selfie.

8 tips for en bedre selfie

  1. Lys! Hvis du ikke har nok lys, blir bildet uskarpt og kornete. Om vinteren kan det være lurt å øve på å bruke forskjellige blitsinnstillinger.

  2. Unngå skygger. En annen side av lys er skygger. Normalt bør du unngå skygger i ansiktet.

  3. Ta mange bilder. For å få det ene fantastiske blinkskuddet, må du ta mange bilder! Dette gjelder også for selfier.

  4. Prøv ulike vinkler. Tipp kameraet opp, ned eller litt til siden og finn den beste vinkelen. Du kan også holde kameraet i ro og vippe hodet i forskjellige retninger.

  5. Filter. Ikke vær redd for å bruke et filter for å forbedre lyset eller bruke en spesialeffekt. Bare ikke gjør for mye ut av det slik at du ender opp med et bilde som ser falskt ut.

  6. Bruk det bakre kamereaet. Hvis du bruker mobilen din til å selfien, kan det være lurt å bruke bakkameraet, ettersom frontkameraet vanligvis har lavere oppløsning.

  7. Bakgrunn. En interessant bakgrunn bør være en del av turselfien din. Hvis ikke, kan du like gjerne ta bildet hjemme.

  8. Vær naturlig. Selv om du velger å leke litt med filtre, bør du selv være så naturlig som mulig på bildet. Slapp av, smil og ha det gøy.

Se våre aktiviteter nedenfor og planlegg din neste fotoshoot!
Trenger du hjelp?