Inspirasjon

Ting å gjøre i Tromsø

september 9, 2021
5 minutters lesetid

Tromsø er kalt «Nordens Paris» og gatene er fylt med butikker, kafeer og restauranter. Hvis du er interessert, har byens også et yrende natteliv du kan sjekke ut nærmere. Når du er klar for en liten flukt fra byen, er det mange naturaktiviteter like utenfor sentrum. I denne artikkelen kan du lese om hva du kan se og gjøre, noe om forhåpentligvis kan hjelpe deg med å bestemme hva du skal prioritere når du besøker den arktiske hovedstaden.

Hvordan ta bilder av nordlyset

september 9, 2021
3 minutters lesetid

Nordlysfenomenet er en av hovedårsakene til at mange velger å reise på vinterferie i Nord-Norge. Du har sikkert sett mange fantastiske bilder av lysene før du bestemte deg for å dra på nordlysjakt – og kanskje var det nettopp disse bildene som gjorde at du fikk lyst å se lysene i levende live. Men hvordan kan du ta like fantastiske bilder selv? Det er ikke det letteste motivet å ta bilder av, spesielt ikke hvis du ikke er vant med å ta bilder om natten eller av lys. Under har vi satt sammen noen nyttige tips som forhåpentligvis kan gi deg noen tips på veien.

Tips til helgeturer i Norge

september 9, 2021
5 minutters lesetid

Er du lei av hverdagens kjas og mas? Den evige syklusen med jobb, smøring av matpakker, henting i barnehagen og laging av middag – for så å se på tv-serier til du går å legger deg. Kanskje trenger du litt ny inspirasjon og noe å se frem til. Det er viktig å få seg et av avbrekk i blant for å slappe av, tilbringe tid med venner og familie og skape nye minner. Enten du skal på tur med vennegjengen, kjæresten eller familien, finnes det gode muligheter for å ta seg en avstikker på alle destinasjonene våre. Nedenfor har vi laget en liste med tips som forhåpentligvis kan være til inspirasjon for neste tur.

Hvordan reise fra Oslo til Kirkenes

september 9, 2021
3 minutters lesetid

Kanskje du planlegger en byferie til Oslo og lurer på om du får tid til et lite stykke Nord-Norge i samme slengen. Eller kanskje du bor i hovedstaden og drømmer om en arktisk ferie, men «det er bare for langt unna». Med beliggenhet langt, langt nord i det langstrakte landet vårt med grense til Russland, har mange gjerne en oppfatning av at Kirkenes «ikke er mulig å dra til». Men å komme seg til Kirkenes fra Oslo faktisk både raskt og enkelt. Det arktiske eventyret kan være nærmere enn du tror!

Trenger du hjelp?