Wildlife Sightseeing to Værøy

For dem som vill oppleve litt mer av det Lofoten har å tilby er dette den perfekte turen. Du velger selv hvor du vil reise fra: Hamnøy, Reine eller Å.

Lofoten
Priser fra
895 NOK

Opplev majestetiske Reinefjorden

Bli med oss på dette fantastiske sightseeingcruiset og nyt skjønnheten til Lofotens fjorder ettersom vi passerer spektakulære fjellformasjoner, høye fjelltopper, fosser, grunt turkist vann og små fiskevær langs kysten.

Lofoten
Priser fra
298 NOK

Å Rorbuer

Å er et av Norges best bevarte fiskevær. Her finner du både Norsk fiskerimuseum og Tørrfiskmuseet. Opplev det beste av Lofoten mens du bor i en av de gamle rorbuene med fantastiske omgivelser.

Lofoten
Priser fra
1495 NOK

Trollfjordencruise i stillhet

Opplev de majestetiske fjellene og fjordene i Lofoten. Med vårt elektriske skip kan du utforske Trollfjorden og det marine livet i komplett stillhet.

Lofoten
Varighet: 4t
Priser fra
990 NOK

Henningsvær After Hike Cruise

Vi reiser fra Svolvær til det velkjente fiskeværet Henningsvær i vårt elektriske skip. På veien seiler vi forbi Lofotens høyeste topper i fantastisk lys fra kveldssolen.

Lofoten
Varighet: 4t
Priser fra
1490 NOK

Scandic Svolvær

Scandic Svolvær har nær beliggenhet til fantastiske naturomgivelser og er det perfekte hotellet for alle som ønsker å oppleve Lofoten på sitt beste. I dette omårdet kan du oppleve alt fra spekkhoggersafari og nordlys, til dykking og fjellklatring.

Lofoten

Nyvågar Rorbuhotell

Nyvågar Rorbuhotell ligger idyllisk til ved Lofothavet, på det historisk viktige området Storvågan. Her har vi komfortable og romslige rorbuer og en restaurant i væreierstil.

Lofoten

Henningsvær Bryggehotell

Midt på brygga i Lofotens største og mest travle fiskevær finner du Henningsvær Bryggehotell. Hotellet har en unik utsikt over havet, havnen og det berømte landemerket Vågakallen.

Lofoten
Trenger du hjelp?