King Crab Safari Winter

Snø, nordlys og kongekrabbe er et must når man er på vinterferie i Nord-Norge.

Kirkenes
Varighet: 4t
Priser fra
2300 NOK

Snowhotel Kirkenes 365 Visit & Dinner

While in Kirkenes you should absolutely visit the winter wonderland of Snowhotel 365. This is the first snow hotel to keep open 365 days a year! Your arctic fairy tale is about to come true.

Kirkenes
Varighet: 3t
Priser fra
1200 NOK

Snowhotel Kirkenes 365

Velkommen til Kirkenes Snowhotel! Vi er stolte over å være det første snøhotellet som holder åpent hele året, 365 dager i året! Her ankommer du et ekte vinterland. Feir bryllupsreisen, ta din kjære med på en romantisk ferie eller ta med hele familien på et fantastisk eventyr.

Kirkenes

Snøscooter-safari 2 timer

Kjenn adrenalinet stige mens du kjører snøscooter gjennom det snødekte landskapet ved Snowhotel Kirkenes! Denne totimers turen tar deg med på en uforglemmelig opplevelse gjennom det magiske landskapet over polarsirkelen.

Kirkenes
Varighet: 2t
Priser fra
2200 NOK

Snowhotel Kirkenes 365 – Gamme Cabins

Hvis du leter etter et unikt overnattingssted, kan vi garantere en uforglemmelig natt i gammehytter. Hyttene våre er inspirert av de tradisjonelle samiske jakt- og fiskehyttene (gammer) som du finner i de samiske områdene i Arktis.

Kirkenes

Nordlys-safari

På jakt etter nordlyset drar vi langt bort fra byens lysforurensning, og kjører østover mot den russiske grensen, vestover mot Finland eller sørover inn i Pasvikdalen, avhengig av nordlysvarselet.

Kirkenes
Priser fra
1000 NOK

Nordlys-safari med Husky

Bli med ut i villmarken for sjansen til å oppleve et skikkelig arktisk eventyr med hundeslede. En erfaren hundekjører fører sleden til den arktiske fjorden og tundraen i søken etter nordlyset. I et landskap dekket av snø, en frossen fjord og et team med sterke huskier foran deg, vil du bare høre lyden av snøen, hundene og nordavinden.

Kirkenes
Priser fra
2500 NOK
Trenger du hjelp?