Tromsø

Finn frem et kart eller en globus og la fingeren gli langs polarsirkelen, Da vil du finne to byer som er større enn Tromsø, og begge er i Russland. Men det kartet ikke forteller deg er den gode livskvaliteten, den rene luften og de fantastiske naturområdene.

I Tromsø har du endelige muligheter med tanke på fantastiske naturoplevelser. For eksempel gir den arktiske hovedstaden deg mange muligheter til å se nordlyset, som er en av de største attraksjonene for reisende i denne regionen. Det er også mange naturaktiviteter du kan delta i mens du jakter på Aurora Borealis. Aktivitetene i Tromsø inkluderer snøscootersafari, hundekjøring, reindsyrkjøring , hvalsafari og et unikt besøk til Camp Tamok.

Blant høye fjell i den vakre Tamok-dalen blir Tromsø iskupler bygget hvert år når polarnatten nærmer seg. Snø- og iskunsten gjenspeiler det unike båndet mellom mennesket og naturen på en unik og levende måte. Isbarene, is-kinoen, is-rommene og is-restauranten har temaer som spenner fra lokal samisk kultur til nordlyset formidlet gjennom vakker farget belysning og fantastiske isskulpturer. Alle utskjæringene er laget for å representere det lokale dyrelivet, kulturen og historien til regionen, og hvert år blir en historie fortalt gjennom disse utskjæringene. Her får du en unik opplevelse blant snø og is midt i den arktiske villmarken!

Når du tenker på Tromsø, tenker du kanskje først og fremst på rå natur, hundekjøring og aurora borealis, men Tromsø har mye mer å tilby. Troms kalles "Nordens Paris" og tilbyr et stort utvalg av restauranter, et yrende natteliv og mange forskjellige kulturelle aktiviteter. Mane ulike festivaler arrangeres i løpet av året. Hvert år kan du delta i Tromsø internasjonale filmfestival (TIFF), og flere musikkfestivaler forekommer nesten hver måned. Tromsø Skyrace har blitt arrangert siden 2014 slik at deltakerne kan løpe gjennom tøffe stier i villmarken med vakker fjordutsikt mens de fremdeles er relativt nær byen Tromsø.


Våre aktiviteter
Trenger du hjelp?